Aktuellt just nu

– Organisationsutveckling i uppdrag: Kris och handledning i en komplex verklighet

– Individuellt utvecklingsarbete – privata klienter samt ledare

– Konferensplanering inför Rådsmötet i Sverige juni 2022 för The Council of European Grandmothers

– Skolutveckling

WORKSHOP


Fullbordad kommunikation & Sorgbearbetning – Relationell utveckling


Välkommen till…

3 dagar i skärgården med omsorg och balansering av relationen till dig själv och relationen till en människa du har i ditt liv eller förlorat kontakten med.

PLATS: Vi ses på ön Oaxen 7 mil söder om Stockholm. Du kan välja att delta över dagen eller bo kvar på ön och samtidigt få en skön “retreat/refill” i skärgården.

INTENTIONEN i dagarna är att komma till försoning, glädje och acceptans i din relation till dig själv och till människor som du har eller har haft i ditt liv. Målet är att skapa en möjlighet att känna dig friare i de relationer som står mitt framför dig eller väntar på att få komma in (kärlek/vänner/kollegor/familj). Målet med dagarna är också att få tillgång till en modell som du själv efter kursen kan använda för att balansera eller fullborda andra relationer. Du får också genom kursen fördjupa din kunskap om kommunikation/relation/anknytning.

BAKGRUND: Du kanske upplever att en människa i din närhet eller någon som du förlorat tar mycket plats i dina tankar, är svår att nå, gör dig ledsen, frustrerad eller gör att du känner dig otillräcklig eller ofullständig. Du kanske är kritisk till dig själv, ångrar något eller sällan säger det där vänliga till dig själv. Då är det kanske dags att ge dig själv en möjlighet att fokusera på det du kan göra för att släppa taget om det som varit och genom det få tillgång till din kraft, din glädje och en god balans i relation till dig själv och dem du väljer att möta i ditt liv. Dagarna innehåller också en skön morgonstund med rörelse och meditation för din kropp och själ. Vi kommer att ses på en vacker plats på ön Oaxen i skärgården 7  mil söder om Stockholm.

Varmt välkommen!

Information

Innehåll

  • Sorgbearbetning/fullbordad kommunikation. Anknytning och Relationsförståelse. Avslappning. Promenader. Enskilt skrivarbete och gruppdialog.
  • Lunch och fika/mellanmål ingår alla 3 dagarna. 
  • Husrum bokar du och betalar själv om du vill bo över på ön (se nedan).

Tid och Pris

3 dagar fe/lör/sön Pris: 4000:- Relations Brev; extern relation   Fullbordad kommunikation, relationsförståelse, sorgbearbetning, anknytning

3 dagar fre/lör Pris: 3000:- Relationen till dig själv. Försoning, förändring, förädling, tacksamhet.

BOKNING: Mail till madeleine@morko.se 

FRÅGOR: tel: 0738461932

PLATS: Gillet – Oaxen Södertälje

BOENDE: för dig som vill bo över på Oaxen( som du bokar själv) se nedan

BOENDE PÅ OAXEN
Boende: Oaxen bygdegård – Härberget B&B Direktörsvillan Oaxen Art B&B
Färjetider: Tidtabell Oaxenfärjan